Τραμπ: Ο Πούτιν θα προτιμούσε την Κλίντον για πρόεδρο -Αλλά τα πηγαίνουμε καλά - iefimerida.gr

Τραμπ: Ο Πούτιν θα προτιμούσε την Κλίντον για πρόεδρο -Αλλά τα πηγαίνουμε καλά

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα προτιμούσε να είχε κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη στο Christian Broadcasting Network, ο Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς ότι η Μόσχα τον βοήθησε να κερδίσει τις εκλογές, χαρακτηρίζοντάς τους παράλογους για, όπως είπε, η Κλίντον θα έκανε τις ΗΠΑ πιο αδύναμες, κάτι που ο Πούτιν πιθανώς επιθυμεί.

Παρόλα αυτά, υποστήριξε ότι τα πάει αρκετά καλά με τον Ρώσο πρόεδρο, «κάτι που πιστεύω ότι είναι καλό».

«Είμαστε η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο και συγκεντρώνουμε ολοένα περισσότερη δύναμη, γιατί είμαι υπέρ του στρατού», είπε ο Τραμπ. «Αν η Χίλαρι είχε κερδίσει, ο στρατός μας θα αποδεκατιζόταν. Η ενέργειά μας θα ήταν πολύ πιο ακριβή. Αυτό δεν του αρέσει του Πούτιν σε εμένα. Και για αυτό λέω, γιατί να με θέλει; Από την πρώτη ημέρα ήθελα ισχυρό στρατό, κάτι που δεν του αρέσει», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ