Σήμερα στις 7.30 η σύσκεψη Παπαδήμου με πολιτικούς αρχηγούς - iefimerida.gr

Σήμερα στις 7.30 η σύσκεψη Παπαδήμου με πολιτικούς αρχηγούς

Στις 19.30 της Πέμπτης η σύσκεψη Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι πλέον οι πολιτικές εξελίξεις τόσο στο επίπεδο των συνεννοήσεων των πολιτικών αρχηγών σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και το PSI όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.Η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ορίστηκε για τις 19:30 της Πέμπτης.Εκεί αναμένεται να τεθούν όλα τα κρίσιμα θέματα επι τάπητος και κυρίως να ληφθούν αποφάσεις μετά και το τελεσίγραφο των Ευρωπαίων για άμεσες ενέργειες της κυβέρνησης μέχρι το αργότερο την Παρασκευή.

Τα «ανοιχτά ζητήματα» είναι πολλά και οι πολιτικοί αρχηγοί καλούνται να βρουν κοινά σημεία έπειτα και από τις δημόσιες παραινέσεις μετά την Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών την περασμένη Δευτέρα τόσο από την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ όσο και από τον Ζοζέ Μπαρόζο που έκαναν λόγο για «κοινές αποφάσεις των κομμάτων στην Ελλάδα» προκειμένου να προχωρήσει η δανειακή σύμβαση και η άμεση υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ