Σοκ: Δικαστής που ασελγούσε στο παιδί του καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση - iefimerida.gr

Σοκ: Δικαστής που ασελγούσε στο παιδί του καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση

Σοκ: Δικαστής που ασελγούσε στο παιδί του καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα για τον δικαστή που ασελγούσε στο μόλις πέντε ετών παιδί του.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημαων Αθηνών, στον εν ενεργεία δικαστή, επεβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 3 έτη σε εν ενεργεία δικαστή των διοικητικών δικαστηρίων.

Ο πα-τέρας είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 13 ετών, όμως η έφεσή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει πως συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος και να απονέμει δικαιοσύνη μέχρι να γεί τελικά η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και η ακροαματική διαδικασία ήταν μαραθώνια. Από μαρτυρικές καταθέσεις προέκυψε ότι ο λειτουργός της Δικαιοσύνης υποχρέωνε το πεντάχρονο παιδί του σε ασελγείς πράξεις απειλώντας το ότι δεν θα του ξαναπάρει παγωτό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ