Άννα Διαμαντοπούλου: Θετικό γεγονός η συμπόρευση Βενιζέλου-Λοβέρδου - iefimerida.gr

Άννα Διαμαντοπούλου: Θετικό γεγονός η συμπόρευση Βενιζέλου-Λοβέρδου

Άννα Διαμαντοπούλου: Θετικό γεγονός η συμπόρευση Βενιζέλου-Λοβέρδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά βλέπει η υπουργός Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, την «συμπόρευση» του Ανδρέα Λοβέρδου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, κρίνοντας πως η «η συνεννόηση είναι θετικό γεγονός όπου και αν επιτυγχάνεται, πόσω μάλλον στο εσωτερικό των κομμάτων».

Η Άννα Διαμαντοπούλου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχολίασε επίσης και τις δηλώσεις Τόμσεν περί μειώσεως του βασικού μισθού, τονίζοντας πως η συμφωνια μεταξύ μελών την Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ισχύ οδηγίας πράγμα που σημαίνει πως το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο ισχύει για όλους το ίδιο.

Η δήλωση της υπουργού Παιδείας έχει ως εξης: «ως επίτροπος απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολλά χρόνια θέλω να κάνω σαφές ότι η συμφωνία των κοινωνικών ετέρων σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενέχει ισχύ οδηγίας. Θεωρώ λοιπόν άμεση την ανάγκη οι κοινωνικοί εταίροι της χώρας μας να έρθουν σε επαφή με τα ευρωπαϊκά συνδικάτα και την ευρωπαϊκή εργοδοσία γιατί οι κανόνες και το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο είναι κάτι στο οποίο ανήκουμε χωρίς ταλαντεύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ