Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας [βίντεο+εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας [βίντεο+εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγιο είχαν το μεσημέρι οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Την ώρα που ο οδηγός του έκανε προσπέραση σε σταματημένο φορτηγό, ήρθε με μεγάλη ταχύτητα ένα λεωφορείο με Βουλγαρικές πινακίδες και έπεσε στο πίσω μέρος του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης.Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, ακολούθησε όμως πανικός γιατί το τροχαίο έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Τη στιγμή εκείνη χιόνιζε και ο δρόμος είχε καλυφθεί από χιόνι...

Οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Κοζάνης πήραν τις αποσκευές τους και ανέβηκαν σε άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έδεσσας, για να τους μεταφέρει ως τη Λάρισα, από όπου θα τους παραλάμβανε άλλο λεωφορείο τους ΚΤΕΛ Κοζάνης.

Στο ιδιο ρεύμα, περίπου 200 μέτρα πριν, είχε προηγηθεί άλλο τροχαίο με 2 αυτοκίνητα. Ευτυχώς και εκεί δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές...

Η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή στο ύψος του 257ου χιλιομέτρου λόγω των τροχαίων και στα δυο ρεύματα για μια ώρα περίπου, μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας [βίντεο+εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ