Στον... ωροσκόπο ψάχνουν για αρχηγό τα «ορφανά» του Παπανδρέου - iefimerida.gr

Στον... ωροσκόπο ψάχνουν για αρχηγό τα «ορφανά» του Παπανδρέου

αναζήτηση υποψήφιου αρχηγού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συσκέψεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ όλων των τάσεων και όλων των πλευρών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Βεβαίως αυτοί που πλέον... καίγεται είναι η πλευρά των παπανδρεϊκών βουλευτών ψάχνουν το πρόσωπο το οποίο θα αντιπαραθέσουν απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Χθες, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου για τη συμπόρευσή του με τον κ. Βενιζέλο η πρώτη σύσκεψη συγκλήθηκε όπως έχει ήδη αποκαλύψει το iefimerida.gr στο γραφείο της κυρίας Λούκα Κατσέλη παρουσία και του συζύγου της Γεράσιμου Αρσένη.

Το βράδυ πάντως με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Νιώτη ομάδα βουλευτών συναντήθηκε στο εστιατόριο oroskopo στην περιοχή του Κάραβελ όπου η συζήτηση ήταν εφ' όλης της ύλης, αλλά κυρίως για το πρόσωπο το οποίο θα υποστηριχθεί ως υποοψήφιος. Μαζί του ήταν μεταξύ των άλλων ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιώργος Πεταλωτής και άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ