Καψής: Μόνο με τη συναπόφαση των αρχηγών τα νέα μέτρα - iefimerida.gr

Καψής: Μόνο με τη συναπόφαση των αρχηγών τα νέα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε επιμέρους διαφωνίες να μας αποσπάσουν από το βασικό στόχο. Είμαστε στο παρά ένα μιας πάρα πολύ μεγάλης συμφωνίας και δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια.

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής τις χθεσινές διαφωνίες της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ επί των νομοσχεδίων για τις φυλακές και τα ναρκωτικά και την απειλή του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον κ. Καψή, «είμαστε σε οριακή στιγμή εξελίξεων. Εχουμε καλύψει μεγάλο μέρος της διαδρομής. Για το PSI και τη σύμβαση. Επόμενο βήμα θα είναι η δικαίωση όλων αυτών των θυσιών για να φύγουμε από την παγίδα του χρέους».

Σε ότι αφορά στις χθεσινές ανακοινώσεις των κυρίων Ευάγγελου Βενιζέλου και Ανδρέα Λοβέρδου για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν επηρεάζουν το έργο της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ