Δεν ξέρουμε πόσο συχνά μαγειρεύετε τηγανίζοντας, έχουμε όμως μερικές συμβουλές για να το κάνετε πιο υγιεινά και οικολογικά.
Αυτοί είναι οι κανόνες του σωστού τηγανίσματος. Μπορεί να μην είναι ο πιο light τρόπος μαγειρέματος, αλλά είναι ο πιο πρακτικός όταν θέλουμε νόστιμο φαγητό στο πιάτο μας μέσα σε λίγα λεπτά.
Όταν μιλάμε όμως για τηγάνισμα δεν είναι μόνο οι θερμίδες που πρέπει να σκεφτούμε, αλλά και οι συνθήκες χρήσης του λαδιού, καθώς και ο τρόπος απόρριψης του ώστε να μην επιβαρύνει ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.
Οι φορές που μπορούμε να τηγανίσουμε με το ίδιο λάδι στο BOVARY.GR.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο