Βίντεο: Γουίλιαμ και Χάρι ξεφυλλίζουν οικογενειακό άλμπουμ και μιλούν για την Νταϊάνα - iefimerida.gr

Βίντεο: Γουίλιαμ και Χάρι ξεφυλλίζουν οικογενειακό άλμπουμ και μιλούν για την Νταϊάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

20 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του, Χάρι, ανοίγονται για πρώτη φορά και συμμετέχουν σε ένα ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα το οποίο αναφέρεται στη σχέση που είχε με τους γιούς της.

Σε τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα με τίτλο «Νταϊάνα, η Μητέρα μας: Η Ζωή και η Κληρονομιά της» εμφανίζονται οι δύο πρίγκιπες να κοιτούν ένα οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο μας μιλάμε για εκείνη ως μητέρα», σχολιάζει για το ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι και συμπληρώνει: «Ήταν από τους πιο άτακτους γονείς. Ήταν η μαμά μας. Είναι ακόμα η μαμά μας. Και φυσικά, σαν γιος θα πω αυτό, ήταν η καλύτερη μητέρα στον κόσμο. Μας έπνιγε με αγάπη, αυτό είναι σίγουρο».

Σε άλλο σημείο, οι δύο πρίγκιπες ξεφυλλίζουν ένα φωτογραφικό άλμπουμ. «Είτε το πιστεύεις είτε όχι, είμαστε και οι δύο σε αυτή τη φωτογραφία, είσαι στην κοιλιά», λέει ο Γουίλιαμ στον Χάρι.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί μέσα στον μήνα στο ITV και σύμφωνα με τον παραγωγό τους θα «προσφέρει στους θεατές μια νέα και αποκαλυπτική εικόνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα μέσα από τις προσωπικές και οικείες σκέψεις των δύο γιων της, των φίλων και της οικογένειάς της, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν μιλήσει ποτέ πριν, για να σχηματιστεί ένα οριστικό πορτραίτο ενός μοναδικού προσώπου που άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ