Η «συγγνώμη» του Μάριου Πρίαμου στην Λάουρα Νάργες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «συγγνώμη» του Μάριου Πρίαμου στην Λάουρα Νάργες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συγγνώμη» από την Λάουρα Νάργες σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει για τα οπίσθιά της ζήτησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οταν ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη για το περιστατικό, ο πρώην «Μαχητής» απολογήθηκε, παίρνοντας πίσω τη δήλωσή του.

«Δεν το είπα για θέμα κωλοφαρδίας, ήμουν κακούλης, το παίρνω πίσω και λυπάμαι πολύ γι’ αυτή την κουβέντα. Είμαι άνθρωπος που δεν ασχολούμαι με την κάμερα και αν θέλω να πω κάτι, το λέω. Όχι, δεν το έχω συζητήσει με τη Λάουρα. Πώς να το συζητήσουμε; Πού; Πότε; Όχι, δεν το συζητήσαμε, αλλά το λέω τώρα που μας βλέπει ο κόσμος. Είμαι άνθρωπος που δεν έχω πρόβλημα να πω συγγνώμη για λάθη μου και καταλαβαίνω όταν έχω κάνει λάθη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω συγγνώμη. Όπως και δέχομαι να μου πει ο άλλος συγγνώμη, αν καταλάβει ότι έκανε λάθος, μου αρέσει», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Τι είχε πει

Μετά από ήττα των «Μαχητών» από τους «Διάσημους», η Ειρήνη Κολιδά σχολίαζε πως δεν μπορεί να χάνει από την Σόφη Πασχάλη και τη Λάουρα Νάργες, με τον Κύπριο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ο τον τόσο να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor»!

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ