Λίβερπουλ: Συνελήφθη 19χρονος –Για την τρομοκρατική επίθεσηστο Μάντσεστερ - iefimerida.gr

Λίβερπουλ: Συνελήφθη 19χρονος –Για την τρομοκρατική επίθεσηστο Μάντσεστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την πολύνεκρη επίθεση σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ τον περασμένο Μάιο.

Ο 19χρονος παρέμεινε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο Τζον Λένον στο Λίβερπουλ, όπου και συνελήφθη ενώ η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα σε ένα ακίνητο στο νότιο τμήμα της πόλης, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή που διέμενε ο δράστης της επίθεσης, ο 22χρονος Σαλμάν Αμπέντι.

«Συνελήφθη καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του σχετικά με αδικήματα, που σχετίζονται με την τρομοκρατία και παραμένει υπό κράτηση», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζεται ότι στην πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε το Μάιο στο Μάντσεστερ, σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάντσεστερ επίθεση Αριάνα Γκράντε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ