Παίκτης εμφανίστηκε με «κοιλιά» στην επίσημη παρουσίαση φανέλας - Αμεση αντίδραση του συλλόγου [εικόνα] - iefimerida.gr

Παίκτης εμφανίστηκε με «κοιλιά» στην επίσημη παρουσίαση φανέλας - Αμεση αντίδραση του συλλόγου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνηθίζεται όποια ομάδα κάνει φωτογράφιση για τη νέας της εμφάνιση, να προτιμά τον πιο διάσημο παίκτη της ή αυτόν που «γράφει» καλύτερα στο φακό. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα θα σκεφτούν πολύ στο μέλλον τις προτιμήσεις τους.

Ο Χένρικ Μιχιταριάν ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο δρόμο για την κατάκτηση του Europa League και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος της επιλογής του Αρμένιου.

Όμως ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ μάλλον πήρε κάποια κιλά παραπάνω στις καλοκαιρινές του διακοπές με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στην παρουσίαση της νέας φανέλας, έχοντας έντονη κοιλιά.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε άμεσα στα social media και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των «κόκκινων διαβόλων» να την εξαφανίσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Παίκτης εμφανίστηκε με «κοιλιά» στην επίσημη παρουσίαση φανέλας - Αμεση αντίδραση του συλλόγου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ