ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ τους Θεσμούς; - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ τους Θεσμούς;

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ερώτημα αν η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για το σχέδιό της να κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ θέτει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

«Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ εντάσσει τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών στο Υπερταμείο, έρχεται ο κ. Σπίρτζης και καταθέτει νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ. Αλήθεια, έχουν ενημερώσει για το σχέδιό τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή θα κάνουν για άλλη μια φορά – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει – στροφή 180 μοιρών και το μόνο που θα καταφέρουν είναι εν μέσω καλοκαιριού να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης;», σχολιάζει ο κ. Καραμανλής.

«Ελλείψει πραγματικού ηγέτη στο κόμμα του ο κ. Σπίρτζης κάνει "ιστορικές βουτιές", είτε αναφερόμενος στον αγαπημένο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, είτε τώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή», συνεχίζει ο κ. Καραμανλής και καλεί τον κ. Σπίρτζη «να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με "πόνο ψυχής" ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ