Ο Ντάνος άφησε ανοιχτο το ενδεχόμενο να κατέβει για δήμαρχος! - iefimerida.gr

Ο Ντάνος άφησε ανοιχτο το ενδεχόμενο να κατέβει για δήμαρχος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του στο Survivor.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια όλο αυτό... δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακόμα...», είπε χαρακτηριστικά ο Σκιαθίτης.

«Αισθάνομαι ήρεμος γιατί είδα την οικογένειά μου μετά από πολύ καιρό, περισσότερη ώρα. Είχα ένα πολύ ευχάριστο πλάνο οπτικό σήμερα το πρωί ανοίγοντας τα μάτια μου, την κούπα και πραγματικά συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια όλο αυτό. Είναι περισσότερο η ηθική ικανοποίηση. Καταρχήν, δεν ήξερα ότι υπάρχει κούπα», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το αν έχει αντιληφθεί την «τρέλα» που έχει προκληθεί με το Survivor στην Ελλάδα, ο Ντάνος είπε: «Δεν είναι δυνατόν να καταλάβω τι γίνεται. Πήρα μια γεύση χθες. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό μου. Το άφησα να φορτίσει και κατέβαιναν μηνύματα, αιτήματα κλπ. Σήμερα το πρωί το έβαλα να φορτίσει, γιατί δεν είχα και τον φορτιστή. Επικοινώνησα με κάποιους συγγενείς στη Σκιάθο, ξέρω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την αγάπη που έχει στο νησί του, αφήνοντας, μάλιστα, ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά για το καλό του τόπου του.

«Είναι ευλογία να προσφέρω στους άλλους», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική, ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που είχαμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στην Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί».

«Κάποιοι ήταν επιθετικοί εναντίον μου», είπε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με την σχέση του με τον Στέλιο Χανταμπάκη δήλωσε: «Ηταν πολλά συσσωρευμένα πράγματα, αυτό ήταν το αποκορύφωμα, (η ατάκα του Στέλιου για τον σταυρό και η ένταση που υπήρχε μετά)... γιατί εμένα δεν μου αρέσει άλλα να λέω στη στάση και άλλα να λέω στο λεωφορείο που λέμε λαϊκά... μην μου λες άλλα και κάνεις άλλα, γι’ αυτό είχα πει ότι είναι διπρόσωπος και κωλοτούμπας...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Αγγελόπουλος Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ