Λέσβος: Εως 27 Σεπτεμβρίου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τους σεισμόπληκτους - iefimerida.gr

Λέσβος: Εως 27 Σεπτεμβρίου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τους σεισμόπληκτους

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως 27/9 η υποβολή φορολογικών δηλώσεων των σεισμοπλήκτων, με τη βοήθεια του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου.

Με ανακοίνωση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου γίνεται γνωστό στους σεισμόπληκτους της Λέσβου, των οποίων τα σπίτια έχουν κριθεί κατεδαφιστέα, δηλαδή έχουν σημανθεί με κόκκινο, ότι, προκειμένου να βοηθηθούν στην υποβολή των δικαιολογητικών τους για τα πάσης φύσεως βοηθήματα, έχουν την δυνατότητα δωρεάν υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2017, μέσω του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους, στην υπεύθυνη κοινωνικό λειτουργό, στο τηλέφωνο 22510 27501 εσωτερικό 2, προκειμένου να καθοριστεί το ραντεβού για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ