Αντεπίθεση Ολυμπιακού - Ανακοινώνει τον Καρσελά και φέρνει Σέρβο στόπερ - iefimerida.gr

Αντεπίθεση Ολυμπιακού - Ανακοινώνει τον Καρσελά και φέρνει Σέρβο στόπερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε και φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εκεί, περίπου 20 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται σήμερα τον Μεχντί Καρσελά στην Ελλάδα. Ο Μαροκινός θα αποτελέσει τη βασική λύση του Ολυμπιακού για το ένα άκρο της επίθεσης και θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα έτος με οψιόν αγοράς.

Η ρήτρη μάλιστα τοποθετήθηκε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με το 75% του παίκτη να ανήκει στην Γρανάδα και το 25% στην Μπενφίκα.

Ο Καρσελά φημίζεται για την ταχύτητά του και την πολύ καλή ντρίμπλα του, διαθέτοντας στοιχεία που έλειπαν από το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εκτός όμως από τον 28χρονο άσο, ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα προχωρήσει και στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Πρώτο φαβορί είναι ο Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γιάγκος Βούκοβιτς για τον οποίο όμως η Κόνιασπορ ζητά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μεχντι καρσελα μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ