Αγριο έγκλημα στην Κρήτη με θύμα έναν 76χρονο - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στην Κρήτη με θύμα έναν 76χρονο

έγκλημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία στα Χανιά έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες του άγριου εγκλήματος που έγινε με θύμα έναν 76χρονο κτηνοτρόφο. Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε χθες μεταξύ 15:30 - 17:30 το απόγευμα και έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Καβρού Αποκορώνου. Όπως αναφέρει το flashnews.gr τον άτυχο άνδρα βρήκε τραυματισμένο θανάσιμα στο μαντρί του ο γιος του θύματος.

Ο 76χρονος,σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε στον τόπο του εγκλήματος,ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, είχε πυροβοληθεί μια φορά στην κοιλιά, ενώ έφερε στο πρόσωπο και στο κεφάλι ελαφρές κακώσεις.

Οι αρχές πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς ο κτηνοτρόφος είχε στις τσέπες του μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ο δράστης ή οι δράστες δεν πείραξαν.

Πάντως είχε αφαιρεθεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος γνώριζε τον δράστη με τον οποίο συναντήθηκε στο ποιμνιοστάσιό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ