Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, λέει ο γραμματέας του γερμανικού CSU - iefimerida.gr

Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, λέει ο γραμματέας του γερμανικού CSU

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ευρωζώνης παρομοιάζει την Ελλάδα ο γενικό γραμματέας των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αλεξάντερ Ντόμπριντ ο οποίος «προτείνει» την εθελοντική έξοδο μας από την Ευρωζώνη.

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα "Rheinische Post", ο Ντόμπριντ είπε ότι «η Αθήνα είναι μια ωρολογιακή βόμβα» και υπογράμμισε πως «αν η Ελλάδα δεν μπορεί να βρει την απαραίτητη βούληση για τις αναπόφευκτες μεταρρυθμίσεις, τότε θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά μια νέα αρχή εκτός της ζώνης του ευρώ». Παράλληλα, ο γερμανός πολιτικός απέρριψε το ενδεχόμενο να δοθεί επιπλέον οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

«Χωρίς πραγματικά και αποφασιστικά μέτρα λιτότητας, δεν μπορεί να δοθεί περισσότερο χρήμα. Αυτή είναι η σαφής συμφωνία και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ