Πέταξε για «μοντάρισμα» στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός - Περιμένει Εμενίκε και Καρσελά - iefimerida.gr

Πέταξε για «μοντάρισμα» στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός - Περιμένει Εμενίκε και Καρσελά

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Βέλγιο αναχώρησε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Ο Μπεν Χάσι πήρε τις αποφάσεις του μία ημέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της και αφού έκοψε τους Γιαννιώτα, Ρισβάνη, Κασάμι, Βέργο, Ντα Κόστα, Βιάνα και Μπουχαλάκη, ξεκινά το μοντάρισμα προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα δύο πρώτα ματς του Champions League.

Στο Βέλγιο ταξίδεψαν οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Σε αυτούς θα προστεθεί σίγουρα τις επόμενες μέρες ο Εμάνουελ Εμενίκε ενώ δεν αποκλείεται να προλάβει και ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα να ενσωματωθεί στην αποστολή. Πιθανότατα θα είναι ο Καρσελά, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στο Βέλγιο ως τις 16 Ιουλίου, ενώ εκεί θα δώσει τρία φιλικά, απέναντι στις Μαλίν, Αλκμάαρ και Λόκερεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προετοιμασία Βέλγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ