Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ από τα παλιά -Οι φωτογραφίες που θυμήθηκαν με αφορμή την επέτειό τους - iefimerida.gr

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ από τα παλιά -Οι φωτογραφίες που θυμήθηκαν με αφορμή την επέτειό τους

Φωτογραφία: AP/ Jonathan Short
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους Αμερικανούς, η 4η Ιουλίου είναι η Ημέρα Ανεξαρτησίας. Για τους Μπέκαμ όμως, είναι η ημέρα που δεσμεύθηκαν σε μία σχέση ζωής.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ συμπλήρωσαν 18 χρόνια γάμου και το «γιόρτασαν» με δύο φωτογραφίες από τα παλιά.

Εκείνη δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία από τον γάμο τους, με το ζευγάρι να χαμογελά και τον Ντέιβιντ να κρατά τον γιο τους, Μπρούκλιν, στην αγκαλιά του. «Σ' αγαπώ, φιλιά», έγραψε.

I love you Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 3, 2017 at 11:26pm PDT

Ο Ντέιβιντ από την άλλη θυμήθηκε μία... επική στιγμή, όταν το ζευγάρι είχε κάνει δημόσια εμφάνιση με δερμάτινα. «Ουάου, πραγματικά το κάναμε αυτό!», έγραψε, γελώντας προφανώς έπειτα από τόσα χρόνια με αυτή την ενδυματολογική επιλογή. «Χαρούμενη επέτειο σε μία εκπληκτική σύζυγο, μητέρα και δυνατή επιχειρηματία», ανέφερε ακόμη.

Wow we really did this Happy Anniversary to an amazing wife , mummy and strong business woman @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #Harpernotoninstagram Love you x

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 3, 2017 at 11:42pm PDT

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τον 17χρονο Μπρούκλιν, τον 13χρονο Ρομέο, τον 11χρονο Κρουζ και την 4χρονη Χάρπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ