Ποτάμι: Ο Ν. Παππάς συνεχίζει την τακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»– Για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ο Ν. Παππάς συνεχίζει την τακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»– Για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Παππά εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τη νέα ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες που κατέθεσε, χωρίς ωστόσο τη γνωμοδότηση του ΕΣΡ.

Σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμικάνει λόγο για απαράδεκτη τακτική του υπουργού, ο οποίος παραβλέπει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και καταθέτει χωρίς τη γνωμοδότησή του νέα ρύθμιση για κανάλια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κ.Παππάς συνεχίζει να ακολουθεί την προσφιλή τακτική του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”. Πέρυσι το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες λόγω παράκαμψης του ΕΣΡ.

Ο υπουργός όμως συνεχίζει ακριβώς την ίδια τακτική, ως να μην συνέβη τίποτα. Πρόσφατα κατέθεσε νέα ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες, δίχως την απαιτούμενη από το Σύνταγμα γνωμοδότηση του ΕΣΡ.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αλλεργία τους στις ανεξάρτητες αρχές. Ο ίδιος ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε πρόσφατα τους θεσμούς εμπόδια και οι υπουργοί του κινούνται ακριβώς στο ίδιο πνεύμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι παππάς ΕΣΡ τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ