Στην κατάψυξη η χώρα - Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά - iefimerida.gr

Στην κατάψυξη η χώρα - Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερχεται και νέα επιδείνωση του καιρού από σήμερα με έντονες χιονοπτώσεις και καταιγίδες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι ο παγετός, το τσουχτερό κρύο και οι θυελλώδεις άνεμοι που θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 8 και 9 μποφόρ.

Στην Αττική τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Από τη νύχτα όμως τα φαινόμενα θα ενταθούν κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν από το απόγευμα και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 και το απόγευμα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -6 έως 1 βαθμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ