Τσίπρας και Τόσκας πηγαίνουν στην Ελευσίνα να επιθεωρήσουν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα - iefimerida.gr

Τσίπρας και Τόσκας πηγαίνουν στην Ελευσίνα να επιθεωρήσουν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα

Φωτογραφία: INTIMENEWS/αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αεροπορική βάση πυρόσβεσης της Ελευσίνας θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Οι κ. Τσίπρας και Τόσκας θα βρεθούν στην Ελευσίνα στις 10:00 και μαζί τους θα είναι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, που σταθμεύει στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, προκειμένου να ενημερωθεί για την ετοιμότητα της μοίρας εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου και να συνομιλήσει με τα στελέχη και τους άνδρες αεροπυρόσβεσης εκφράζοντας τους παράλληλα την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας και του ελληνικού λαού για το έργο που επιτελούν.

Η επίσκεψη πάντως του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη στην 112 Πτέρυγα Μάχης έρχεται μία ημέρα μετά τις «φωνές» των πυροσβεστών κατά του Νίκου Τόσκα πως οι φωτιές δεν σβήνουν με επικοινωνιακό τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Νίκος Τόσκας Canadair
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ