Ο πιο γρήγορος τρόπος να καταλάβεις αν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που θέλεις είναι άνετα - iefimerida.gr

Ο πιο γρήγορος τρόπος να καταλάβεις αν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που θέλεις είναι άνετα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι πανέμορφα και κολακεύουν κάθε γυναικείο πόδι (άλλωστε γι' αυτό παρασυρόμαστε κάθε φορά). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να το κρατάνε σταθερό και άνετο. Αυτό είναι το τρικ για να διαπιστώσετε με ποια ζευγάρια δεν είναι φτιαγμένα για τα πόδια σας.

Πόσες φορές έχετε ενθουσιαστεί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, ακόμα και πλατφόρμες που είδατε στη βιτρίνα, τα αγοράσατε, τα φορέσατε και τελικά να θέλετε να μη τα ξαναδείτε μπροστά σας από τον πόνο ή τις φουσκάλες που σάς προκάλεσαν; Έχει συμβεί και στις πιο γνήσιες λάτρεις των παπουτσιών.

Η αλήθεια είναι ότι αγοράζοντας ένα ζευγάρι παπούτσια δεν μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά πως θα «κάτσει» στο πόδι σας. Υπάρχει ένας τρόπος να καταλάβετε με το μάτι (!) αν τακούνια που έχετε βάλει στο μάτι είναι άνετα και ο οποίος θα σάς «σώσει» από αποτυχημένες μελλοντικές αγορές, είτε τις κάνετε στα μαγαζιά, είτε μέσω ίντερνετ.

Ποιο είναι αυτό;

O πιο γρήγορος τρόπος για να καταλάβεις αν είναι άνετα τα ψηλοτάκουνα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα μόδα τακούνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ