Tη θερμοκρασία η οποία σε πολλές περιοχές άγγιξε τους 45 βαθμούς Κελσίου... εκμεταλλεύτηκε σήμερα ο Σπύρος Σούλης, ο οποίος αποφάσισε να τηγανίσει αυγό στο... μπαλκόνι του!
Ο γνωστός αρχιτέκτονας βρισκόταν σήμερα με την παρέα του, στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας κι αποφάσισε να δείξει πόσο ζεστή ήταν η σημερινή ημέρα
Τι έκανε; Πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε... ομελέτα! Ναι, τ' αυγά τηγανίστηκαν μόνο από τη ζέστη.
A post shared by Spiros Soulis (@spiros_soulis) on Jun 30, 2017 at 6:06am PDT
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο