Στο νηπιαγωγείο είπε ότι θα την παντρευτεί -20 χρόνια μετά το έκανε [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο νηπιαγωγείο είπε ότι θα την παντρευτεί -20 χρόνια μετά το έκανε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά καλά μάθουν να μιλούν και να γράφουν, o Ματ και η Λώρα έμαθαν ότι τελικά η αγάπη δεν είναι κάτι δύσκολο.

Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και να μοιράζεσαι στιγμές αληθινής χαράς. Σαν αυτές που ζουν τα μικρά παιδιά. Κάπου μεταξύ κυνηγητού στην αυλή, παιχνιδιού και μεσημεριανού ύπνου μετά το μάθημα στο νηπιαγωγείο, αναπτύχθηκε χημεία μεταξύ τους. «Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ» είπε ο Ματ στη Λώρα. Και το έκανε. 20 χρόνια μετά.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ και η Laura γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο. Θυμάμαι να είμαι μόλις 3 ετών και να λέω μπροστά σε όλη την τάξη ότι μια μέρα θα την παντρευτώ. Θυμόμαστε ότι παίζαμε κρυφτό, κυνηγούσαμε ο ένας τον άλλον στην αυλή και έπειτα παίρναμε τον μεσημεριανό υπνάκο μας. Επειτα, πήγαμε δημοτικό και χαθήκαμε. Τα 7 επόμενα χρόνια, ο μόνος τρόπος για να δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ήταν μέσω χριστουγεννιάτικων καρτών που έστελνε η μία οικογένεια στην άλλη».

Η ιστορία του ζευγαριού και φωτογραφίες από το γάμο του στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ