Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας η Βένους Γουίλιαμς - Σε τροχαίο δυστύχημα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας η Βένους Γουίλιαμς - Σε τροχαίο δυστύχημα [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άντρας 78 ετών έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε η Βένους Γουίλιαμς, λίγες ημέρες πριν μπει στη μάχη του Wimbledon.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9 Ιουνίου στο Palm Beach. Η διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια παραβίασε την προτεραιότητα σε κεντρική λεωφόρο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, τραυματίζοντας τους δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός, ο 78χρονος Τζέρομ Μπάρσον, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από παραμονή δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο, ενώ η οδηγός και σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με πολλαπλά κατάγματα.

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας η Βένους Γουίλιαμς - Σε τροχαίο δυστύχημα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Βένους, στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε πως πέρασε το φανάρι με πράσινο αλλά λόγω της κίνησης έμεινε «εκτεθειμένη» στη μέση της λεωφόρου με αποτέλεσμα να γίνει η σύγκρουση με το άλλο όχημα. Εξέφρασε την οδύνη της στην οικογένεια του θύματος και τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστεί.

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας η Βένους Γουίλιαμς - Σε τροχαίο δυστύχημα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην επίσημη έκθεση της αστυνομίας, πάντως, η Βένους αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, λίγες ημέρες πριν μπει στο κορτ για το Wimbledon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βένους Γουίλιαμς τένις τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ