To SkySports αποθεώνει τον Κώστα Μανωλά - Μια ανάσα από την Τσέλσι - iefimerida.gr

To SkySports αποθεώνει τον Κώστα Μανωλά - Μια ανάσα από την Τσέλσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό δημοσιογραφικό δίκτυο και αναμφίβολα αποτελεί τιμή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, η αναφορά του σε αυτόν. Το SkySports έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο Αντόνιο Κόντε βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα αμυντικού τον διάδοχο του Τζον Τέρι.

Η άρνηση του Μανωλά να πληρωθεί σε ρούβλια μετά τη συμφωνία της Ζενίτ με τη Ρόμα για την αγορά του παίκτη, άλλαξε τα δεδομένα. Η Τσέλσι, η οποία είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τις αρχές του καλοκαιριού, φαίνεται πως κινητοποιήθηκε όταν επισημοποιήθηκε η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τους Ρώσους και ήλπιζε πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα υπέγραφε στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Το αγγλικό δίκτυο SkySports παρουσιάζει πλέον τον Μανωλά ως το Νο1 στόχο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στο πρόσωπο του 25χρονου άσου βλέπει τον διάδοχο του Τζον Τέρι, ο οποίος αποχώρησε από τους «μπλε».

Μάλιστα παρουσιάζει και τα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας σεζόν αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ο Μανωλάς είναι ένας σκληρός, δυναμικός αμυντικός, που έχει όλο το ''πακέτο'', με… καυτό ρυθμό και ποιότητα, που του επιτρέπει να παίξει άνετα στο γρήγορο πρωτάθλημα της Premier League».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Κώστας Μανωλάς Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ