Από κόσμημα της Νταϊάνα φτιάχνεται το δαχτυλίδι που θα δώσει ο Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ -Τι ζήτησε από τον βασιλικό κοσμηματοπώλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Από κόσμημα της Νταϊάνα φτιάχνεται το δαχτυλίδι που θα δώσει ο Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ -Τι ζήτησε από τον βασιλικό κοσμηματοπώλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και φουντώνουν οι φήμες για το ότι θα αρραβωνιαστούν οσονούπω ο Πρίγκιπας Χάρι με την σύντροφό του, με τον ίδιον να θέλει να της δώσει ένα κόσμημα που άνηκε στην Νταϊάνα, ως δώρο αρραβώνα.

Η Μέγκαν που έκανε πρόσφατα μία σέξι φωτογράφιση φαίνεται πως θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να μάθει τους κανόνες του πρωτοκόλλου, μιας και δημοσιεύματα θέλουν τον Χάρι να έχει επιλέξει ήδη ένα από κοσμήματα της μητέρας του Νταϊάνα για να δώσει στην σύντροφό του, όταν την ζητήσει σε γάμο.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Aug 8, 2016 at 8:44am PDT

Σύμφωνα με την Daily Mail, o κοσμηματοπώλης της βασιλικής οικογένειας, Χάρι Κόλινς, ανέφερε πως ο Χάρι έχει διαλέξει ένα βραχιόλι από την συλλογή της Νταϊάνα, από το οποίο ο Κόλινς θα πρέπει να φτιάξει ένα δαχτυλίδι.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πρίγκιπας Χάρι ενδέχεται να ζητήσει πιο γρήγορα το χέρι της εκλεκτής, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του Πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος μάλιστα εισήχθη στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες, χωρίς να έχει τίποτα ανησυχητικό.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jul 27, 2016 at 10:44am PDT

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο δώρο που θα κάνει ο Χάρι στη Μέγκαν, μιας και ο ίδιος της έχει κάνει δώρο πολλά ακριβά κοσμήματα, όπως ένα πανάκριβο βραχιόλι του οίκου Cartier που ξεκλειδώνει μόνο ειδικό κλειδί.

Κατά καιρούς επίσης, η Μέγκαν φοράει κοσμήματα με τα αρχικά του Χάρι ή διάφορα σύμβολα που δείχνουν πόσο αγαπημένοι.

Παραδείγματος χάριν , το βραχιόλι Cartier, αξίας 5.000 δολαρίων,δείχνει την δέσμευση και την αφοσίωση που έχουν ο ένας στον άλλο, εξού και το κλειδί με το οποίο ανοίγει.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jul 16, 2016 at 6:22pm PDT

Από την πλευρά της η Μέγκαν φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να αφήσει την δουλειά της στις ΗΠΑ και να μετακομίσει το Λονδίνο μαζί με τον Πρίγκιπα, ενώ τις φήμες φουντώνει το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της για τον 8ο κύκλο της ταινίας Suits.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ