Πλοίο προσάραξε σε αβαθή - Έμειναν εγκλωβισμένοι για 10 ώρες - iefimerida.gr

Πλοίο προσάραξε σε αβαθή - Έμειναν εγκλωβισμένοι για 10 ώρες

«Θάσος 6»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επιβάτες του πλοίου «Θάσος 6» έζησαν μία απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πλοίο δεν μπορούσε να δέσει χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Θάσου, προερχόμενο από Κεραμωτή με αποτέλεσμα να μείνουν στη θάλασσα για 10 ώρες.

Το πλοίο, το οποίο μετέφερε 120 άτομα, 9 ΙΧ αυτοκίνητα, 5 φορτηγά και 1 λεωφορείο, λόγω των ισχυρών ανέμων, παρασύρθηκε και προσάραξε σε αβαθή.

Τελικά, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, μετά από ώρες, με ασφάλεια στο λιμάνι με τη βοήθεια γερανοφόρου καλαθοφόρου οχήματος από την ξηρά, που επιστρατεύθηκε γι αυτόν τον λόγο. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε στις 6.35 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα.

Το πλοίο παραμένει στα αβαθή και εντός της ημέρας αναμένεται ρυμουλκό στην περιοχή, προκειμένου να το βοηθήσει να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει τα οχήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ