Νιούκαστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος, σε μουσουλμανική γιορτή -6 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά - iefimerida.gr

Νιούκαστλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος, σε μουσουλμανική γιορτή -6 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο Νιούκαστλ, έξω από αθλητικό κέντρο στον οποίο φιλοξενούνταν η μουσουλμανική γιορτή για το τέλος του Ραμαζανίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον τραυματισμό έξι ατόμων, ανάμεσά τους τρία παιδιά, από τα οποία το ένα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία εκτιμά ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία, αναφέρει το BBC. Η 42χρονη οδηγός του οχήματος συνελήφθη και ανακρίνεται.

Στο σημείο βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι, για να γιορτάσουν το τέλος του Ραμαζανίου. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι μία γυναίκα που ήταν στη γιορτή προσπάθησε να φύγει αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. «Προκλήθηκε πανικός, όλοι ούρλιαζαν», πρόσθεσε.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα περίπου στις 09:14 αναφέρθηκε στην αστυνομία ότι ένα όχημα παρέσυρε περαστικούς έξω από το αθλητικό κέντρο (Westgate Sports Centre) στο Νιούκασλ. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ την ώρα αυτή, εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται με την τρομοκρατία».

The moment a car ploughed into pedestrians after Eid prayers in Newcastle (West road) pic.twitter.com/GscDSQLuDd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΙΟΥΚΑΣΛ οδηγός πεζοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ