Κρίσιμη συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το μέλλον των κινητοποιήσεων -Αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια - iefimerida.gr

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το μέλλον των κινητοποιήσεων -Αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεδριάζει το πρωί της Κυριακής, για να αποφασίσει τη στάση της απέναντι στη νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει τη Δευτέρα η κυβέρνηση και κατά συνέπεια το μέλλον των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Το Σάββατο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν με τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος τους ενημέρωσε για το περιεχόμενο της νομοθετικής ρύθμισης, αλλά η συζήτηση ήταν άκαρπη, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν φάνηκε να ικανοποιείται.

Χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Νίκου Τράκα, ο οποίος επεσήμανε ότι «η νομοθετική ρύθμιση απέχει πολύ από αυτά που λέμε εμείς». Παρόλα αυτά, το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν τη συνεδρίαση που ξεκινά τις 11 π.μ., δήλωσε στον ΣΚΑΪ «Θα κάνουμε όσες συναντήσεις χρειάζεται για να λυθεί το πρόβλημα».

Την ίδια ώρα, η κατάσταση στους δρόμους πλέον είναι αφόρητη, καθώς τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει βουνά και η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη χειρότερη εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕ-ΟΤΑ Σκουπίδια Πάνος Σκουρλέτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ