Μέρκελ:«Χρειάζεται επίβλεψη του Ελληνικού προγράμματος» - iefimerida.gr

Μέρκελ:«Χρειάζεται επίβλεψη του Ελληνικού προγράμματος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χρειάζεται επίβλεψη του Ελληνικού προγράμματος». Αυτό είπε μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μετά το πέρας της Συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά την υιοθέτηση του Δημοσιονομικού Συμφώνου απο τα 25 κράτη-μέλη κάτι που καταγράφεται ως «νίκη» των Γερμανών, η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε η κυρία Μέρκελ ήταν για την Ελλάδα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος συνέχισε λέγοντας: «Εξάλλου, αυτό έχει συμφωνηθει στις 26 Οκτωβρίου. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να ενώσουν τις δυνάμεις τους».

Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με τον διορισμό επιτρόπου η κυρία Μέρκελ αφού δεν έκρυψε την ενόχληση της απάντησε: «Η Ελλάδα είναι μια ειδική περίπτωση. Κι αυτό φαίνεται απο την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα αλλά και από το γεγονός ότο δεν τα κατάφερε όπως αντίστοιχα η Ιρλανδία».

Αίσθηση προκάλεσε και η δήλωση του κ. Μπαρόζο ο οποίος ζήτησε από «όλα τα κόμματα να δεσμευθούν με ξεκάθαρο τρόπο για την πλήρη υλοποίηση του προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ