Ολυμπιακός: Κέρδισε 2-0 την Βάτενς σε φιλικό -Λαχτάρα με Ρέτσο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Κέρδισε 2-0 την Βάτενς σε φιλικό -Λαχτάρα με Ρέτσο [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρεσε στο πρώτο του καλοκαιρινό τεστ ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι είχε καλή εικόνα κατά διαστήματα και με γκολ των Βέργου και Μεγαρίτη, επικράτησε 2-0 της Βάτενς.

Το ματς δεν ολοκληρώθηκε ουσιαστικά ποτέ, καθώς στο 86ο λεπτό ο Ρέτσος σε μια προσπάθειά του να σκοράρει, χτυπήθηκε κατά λάθος από αντίπαλό του στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ και του τοποθετήθηκε ένα κολάρο, στη συνέχεια ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο ώστε να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις!

Ολυμπιακός (α’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Κασάμι, Μανθάτης, Βρουσάι, Βέργος.

Ολυμπιακός (β’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Τόλι, Ρισβάνης, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μεγαρίτης, Ντουμάνης, Σεμπά.

Σοκαρισμένος, τρομαγμένος και ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Φοβηθήκαμε τα χειρότερα. Έχασε τις αισθήσεις του για μια στιγμή, αργότερα όμως αντέδρασε και καταλάβαινε που του μιλούσαμε. Το ιατρικό επιτελείο αντέδρασε γρήγορα και περιμένουμε τώρα τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτι άλλο, οι σκέψεις μας είναι με τον νεαρό παίκτη. Είναι δυνατός και σημαντικός για μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του».

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός βατενς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ