Παναθηναϊκός: «Σταθεροί στο σχέδιο μας, συμβιβαστική λύση για Μπεργκ» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Σταθεροί στο σχέδιο μας, συμβιβαστική λύση για Μπεργκ»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε μετά τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή το μεσημέρι και τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Εκεί αναφέρεται πως ο στόχος όλων των ανθρώπων το0υ τριφυλλιού είναι να καταστεί υγιής και βιώσιμος ο σύλλογος και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με τη δημιουργία μιας ομάδας με νέους σε ηλικία που θα πλαισιώνονται από κάποιους έμπειρους.

Η συνέχεια έχει να κάνει με τον Μάρκους Μπεργκ. Σε αυτό σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ποτέ δεν ήθελε να φύγει ο Σουηδός αλλά υπάρχει διάθεση να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Κάτι που όπως όλα δείχνουν ξαναβάζει στο παιχνίδι την Αλ Αϊν και το πιθανότερο είναι ο Μπεργκ να αποχωρήσει με τους πράσινους να παίρνουν απλά κάποια χρήματα, λιγότερα απ' ότι προέβλεπε η ρήτρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους.

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο.

Παρ όλα αυτά η Π.Α.Ε. είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα».

Η «πράσινη» ΠΑΕ, μάλιστα, κατέβαλε και έναν μισθό στους υπαλλήλους της, σε μία, σαφώς, θετική εξέλιξη, που προκαλεί ευφορία, ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας, την ερχόμενη Δευτέρα. Πλέον, η μοναδική δόση που οφείλεται στους παίκτες είναι εκείνη του Μαΐου, η οποία αναμένεται να πληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Αλαφούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ