Το αστρονομικό ποσό που δίνουν στον Ντάνο για να διαφημίζει γιαουρτάκι - iefimerida.gr

Το αστρονομικό ποσό που δίνουν στον Ντάνο για να διαφημίζει γιαουρτάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφίβολα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης και το μεγάλο φαβορί του Survivor. Από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι, μετά την αλλαγή ομάδας κατάφερε να αποκτήσει πολλούς συμμάχους.

Η μαχητικότητά του και τα εντυπωσιακά αποτελέσματά του στους αγώνες έχουν κάνει τον Ντάνο τον απόλυτο... Survivor. Μάλιστα, οι απίστευτες νίκες του τις τελευταίες εβδομάδες απέναντι σε όλη την ομάδα των Μαχητών έχουν ανεβάσει περισσότερο τις μετοχές του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Λοιπόν», μεγάλη πολυεθνική εταιρεία είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ντάνο 600.000 ευρώ ώστε να τον δεσμεύσει με διετές συμβόλαιο για τη διαφήμιση των προϊόντων της. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη ετοιμάσει το σενάριο για το πρώτο σποτ, σύμφωνα με το οποίο ο Ντάνος μετά από μια εξαντλητική ημέρα χαλαρώνει στην παραλία αγναντεύοντας το πέλαγος και τρώει ένα συγκεκριμένο γιαούρτι χαμηλών λιπαρών!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα στελέχη του μάρκετινγκ της πολυεθνικής προετοίμασαν με γοργούς ρυθμούς το όλο πρότζεκτ, μιας και θέλουν να «κλείσουν» τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αποκλειστικότητα όσον αφορά στο κομμάτι των διαφημίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Αγγελόπουλος ντανος Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ