ΚΕΔΕ: Στημένα τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών - iefimerida.gr

ΚΕΔΕ: Στημένα τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για στημένα επεισόδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών κάνει λόγο η ΚΕΔΕ με ανακοίνωση της, μετά την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της και ο πρόεδρος της Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους

«Οι τρείς τέσσερεις γνωστοί άγνωστοι “επαγγελματίες” προβοκάτορες που είχαν εισχωρήσει στο πλήθος των εργαζομένων στους ΟΤΑ που διαδήλωνε έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών έκαναν “καλά τη δουλειά τους”. Πρώτα επιτέθηκαν στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Γ. Πατούλη που είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, στη συνέχεια με τα επεισόδια που προκάλεσαν έδωσαν «άλλοθι» στον Υπουργό Π. Σκουρλέτη να μην προσέλθει έγκαιρα στη συνάντηση που ο ίδιος όρισε, προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.

«Το συμφέρον των εργαζομένων δεν το υπηρετούν οι ελάχιστοι τραμπούκοι. Οι “στημένες αποδοκιμασίες” σε βάρος των αιρετών της αυτοδιοίκησης έχουν ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης στη συνάντησή τους με τη κυβέρνηση. Μιας κυβέρνησης που στρέφεται συνειδητά σε βάρος των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης», καταλήγει η ΚΕΔΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΔΕ υπουργείο Εσωτερικών ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ