Θεσσαλονίκη: Πορεία στο κέντρο της πόλης από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πορεία στο κέντρο της πόλης από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίσηαν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων τους και ζητούν νομοθετική ρύθμιση για νομιμοποίηση όλων των εργαζομένων.

Οι συμβασιούχοι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του ΥΜΑ-Θ, αντιδρώντας στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων τους και διεκδικώντας νομοθετική ρύθμιση για τη μονιμοποίηση τους.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, Σοφία Εξαδαχτύλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 Fm" άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις.

"Ο αγώνας μας θα μετατραπεί σε αγώνα διαρκείας. Θα είναι πολύμορφος και έντονος. Θα είμαστε μπροστά τους. Θα τους γίνουμε εφιάλτης και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάρει τη δουλειά μέσα από τα χέρια μας", υποστήριξε η κ.Εξαδαχτύλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην πορεία συμμετείχαν περίπου 450 άτομα.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ΠΟΕ-ΟΤΑ Απεργία ΠΟΡΕΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ