Survivor: Το διαφορετικό αγώνισμα ασυλίας, η αποχώρηση της Σάρας και η τελευταία μεγάλη αλλαγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Το διαφορετικό αγώνισμα ασυλίας, η αποχώρηση της Σάρας και η τελευταία μεγάλη αλλαγή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Σάρα Εσκενάζυ ήταν αυτή που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την παίκτρια των Μαχητών να κάνει λόγο για «τρομερές εμπειρίες», «όμορφες στιγμές» και «σπουδαίους ανθρώπους».

H χαμογελαστή Σάρα ήταν από τους παίκτες και παίκτριες στο Survivor με τις λιγότερες αρνητικές προτιμήσεις του κοινού, ωστόσο δεν κατάφερε να φτιάξει μεγάλο fan club, το οποίο θα την οδηγούσε μέχρι την τελική τετράδα.

Ο πρωτότυπος αγώνας ασυλίας ήθελε... φωτογραφική μνήμη

Ο χθεσινός αγώνας δεν θύμιζε ιδιαίτερα Survivor. Ήταν περισσότερο ένα τεστ παρατηρητικότητας, το οποίο ευνοούσε όσους έχουν φωτογραφική μνήμη. Οι παίκτες παρατηρούσαν στην άκρη μιας πισίνας έναν πίνακα στον οποίο ήταν τοποθετημένες 20 εικόνες με διάφορα αντικείμενα, τις οποίες προσπαθούσε να συγκρατήσει στη μνήμη του.

Έπειτα περνούσε μέσα από το νερό και πήγαινε στην άλλη πλευρά, όπου έπρεπε σε έναν αντίστοιχο πίνακα να τοποθετήσει με τον ίδιο τρόπο τις ανάλογες εικόνες που είχε στη διάθεσή του σκόρπιες πάνω σε ένα τραπέζι! Ο κάθε παίκτης είχε στη διάθεσή του δύο λεπτά.

Η δοκιμασία προέβλεπε ότι όλοι θα έπαιζαν με όλους διαδοχικά. Δηλαδή ο καθένας θα έδινε έξι αγώνες, αφού οι παίκτες ήταν επτά. Οι δύο με τις περισσότερες νίκες θα κέρδιζαν και την ατομική ασυλία.

Την πρώτη ασυλία κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έχασε μόνο από τον Αγγελόπουλο. Ο δεύτερος Μάριος κέρδισε 4 ματς στα 6, αφού έχασε έχασε μόνο από Βασάλο και Ντάνο.

Ο δυνατότερος παίκτης του φετινού Survivor, o Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν κατάφερε να φτάσει στην ασυλία, αφού έχασε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η ψηφοφορία με το απρόβλεπτο αποτέλεσμα

Η μυστική ψηφοφορία εξελίχθηκε ως εξής: Ο Ντάνος, που δεν ήθελε να ψηφίσει ούτε Ευρυδίκη αλλά ούτε και Σπαλιάρα, επέλεξε τη Σάρα.

Ο Σπαλιάρας ψήφισε Ευρυδίκη, όπως και η Σάρα με τον Αναγνωστόπουλο.


Η Ευρυδίκη, από την πλευρά της, ψήφισε τον Σπαλιάρα, ενώ το ίδιο έπραξαν και ο Βασάλος με τον Μάριο! Έτσι ισοψήφησαν και βγήκαν υποψήφιοι και ο Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη! Κάτι που οδήγησε μετά στην πρόταση για τη Σάρα!

Οι αγώνες ασυλίας αλλάζουν

Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι αλλάζει ο τρόπος που οι παίκτες θα παίρνουν τις δύο ατομικές ασυλίες.

Πλέον το αποτέλεσμα δεν θα βγαίνει από έναν αγώνα, αφού η διαδικασία θα είναι διήμερη.

Survivor: Το διαφορετικό αγώνισμα ασυλίας, η αποχώρηση της Σάρας και η τελευταία μεγάλη αλλαγή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Την Κυριακή, λοιπόν, ο νικητής θα κερδίσει -εκτός από άλλα έπαθλα- και ατομική ασυλία, ενώ δεν θα παίξει τη Δευτέρα, όταν και πάλι μέσα από τον αγώνα θα βγει ο δεύτερος που θα έχει ατομική ασυλία. Το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει η πρώτη από τις δύο αποχωρήσεις, ενώ το σκηνικό θα επαναληφθεί Τρίτη και Τετάρτη.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ