Καψής: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε» για 13ο-14ο μισθό - iefimerida.gr

Καψής: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε» για 13ο-14ο μισθό

Καψής: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε» για 13ο-14ο μισθό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι όλες οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Μιλώντας στον RealFM ο Παντελής Καψής, σχολίασε ότι «το νόημα της χθεσινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ήταν αυτό ακριβώς: Ότι όλοι μαζί θα πρέπει να πάρουμε τις δύσκολες αποφάσεις ... θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ιστορία. Θα υπάρξει συμφωνία και των τριών κομμάτων και της κυβέρνησης για το πώς θα προχωρήσουμε».

Σχολιάζοντας την αρνητική στάση Παπανδρέου - Σαμαρά - Καρατζαφέρη στην προοπτική περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ο Παντελής Καψής απέφυγε να αποκλείσει μία νομοθετική παρέμβαση.

«Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε πάνω σε αυτό, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, με επίγνωση όλων των συνεπειών μας. Δεν είναι απλά ζητήματα. Αυτό συμφωνήθηκε: Ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν και από τα τρία κόμματα μαζί», σημείωσε.

Παραδέχθηκε επίσης εμμέσως ότι ο ίδιος ο κ.Παπαδήμος θα θέσει τις ελληνικές θέσεις για το συγκεκριμένο θέμα σε τρόικα και ΕΕ και αφού καταγράψει τις αντιδράσεις, θα συγκαλέσει νέο συμβούλιο αρχηγών, πριν ληφθεί η τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ