Μπακογιάννη: Ένας λαός αντέχει θυσίες, αλλά όχι προσβολές - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Ένας λαός αντέχει θυσίες, αλλά όχι προσβολές

Μπακογιάννη: Ένας λαός αντέχει θυσίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη την πρόταση της Γερμανίας σχετικά με την τοποθέτηση ειδικού επιτρόπου για την Ελλάδα. «Ένας λαός αντέχει πολλές θυσίες. Αυτό που σίγουρα δεν αντέχει είναι προσβολές. Καλό είναι, λοιπόν, να είναι πολύ σοβαρότεροι και με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, όταν μιλούν για διαφορετικές αποφάσεις από αυτές, που οι ίδιοι υπέγραψαν στις 26 Οκτωβρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μήνυμα στο Βερολίνο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Λουκά Παπαδήμο κάθε επιτυχία στη δύσκολη και σκληρή διαπραγμάτευση που έχει. Επίσης κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων να επικοινωνήσουν και εκείνοι άμεσα με τους ομολόγους τους των αδερφών κομμάτων τους στην Ευρώπη, κάτι το οποίο ήδη έχει κάνει η ίδια. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Η Δημοκρατική Συμμαχία το έκανε ήδη από σήμερα το πρωί υποστηρίζοντας τις εθνικές θέσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ