«Περίεργος» διάλογος της Μολδαβής λίγο μετά το ναυάγιο - iefimerida.gr

«Περίεργος» διάλογος της Μολδαβής λίγο μετά το ναυάγιο

«Περίεργος» διάλογος της Μολδαβής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκλειστικές εικόνες της νεαρής Μολδαβής Ντομνίκα Τσεμορτάν, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες είχε συνάντηση με τον καπετάνιο του «Costa Concordia» πριν βυθιστεί, δημοσίευσε κατ' αποκλειστικότητα το κανάλι Tg Rai της Τοσκάνης, στις οποίες εμφανίζεται να συνομιλεί με Ιταλό αστυνομικό λίγο μετά το ναυάγιο.

Φορώντας ένα σκούφο και καλυμμένη με μια κουβέρτα, η Μολδαβή, η οποία μετετράπη άθελά της σε μια από τις κεντρικές φιγούρες της ναυτικής τραγωδίας, εμφανίζεται σε βίντεο ανάμεσα σε άλλους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που έχουν μεταφερθεί στην ακτή.

Απαντώντας σε μια ερώτηση που της κάνει αστυνομικός της Guardia di Finanza (σώμα δίωξης οικονομικού εκγλήματος) η Τσεμορτάν ακούγεται να λέει: «Γιατί; Είναι μόνο μια ερώτηση».

Στην συνέχεια ρωτά (στα ιταλικά) τον αστυνομικό αν μιλά αγγλικά κι εκείνος της απαντά «λίγο». Η Μολδαβή του λέει χαμηλόφωνα στα αγγλικά: «Θες να με ρωτήσεις αν είμαι μόνη, έτσι δεν είναι;».

«Περίεργος» διάλογος της Μολδαβής λίγο μετά το ναυάγιο | iefimerida.gr 0

Δυστυχώς η εγγραφή διακόπτεται απότομα σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταστεί σαφές το θέμα της συζήτησης μεταξύ των δυο.

Μένει να αποδειχθεί αν μελετώντας την ώρα της βιντεοσκόπησης και τον διάλογο, θα μπορούσε κανείς να οδηγηθεί σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα για το μοιραίο βράδυ της 13ης Ιανουαρίου, όταν το κρουαζιερόπλοιο Concordia άρχισε να βυθίζεται μετά την προσάραξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ