Σοφία Αμορούζο: Η Ελληνίδα που μπήκε στη λίστα του Forbes, ξεκίνησε πουλώντας κλεμμένα βιβλία - iefimerida.gr

Σοφία Αμορούζο: Η Ελληνίδα που μπήκε στη λίστα του Forbes, ξεκίνησε πουλώντας κλεμμένα βιβλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι Ελληνοαμερικανίδα, μόλις 33 χρονών και ξεκίνησε την καριέρα της πουλώντας παλιά, vintage κομμάτια και κλεμμένα βιβλία στο e-bay. Σήμερα είναι η δεύτερη νεότερη και αυτοδημιούργητη γυναίκα που έχει μπει στη λίστα του Forbes, έχει περισσότερα χρήματα από την Μπιγιονσέ και το βιβλίο της έχει γίνει ταινία στο οποίο έπαιξε η Σαρλίζ Θερόν.

Η ιστορία, λοιπόν, της Σοφίας Αμορούζο είναι σχετικά γνωστή στα ελληνικά μέσα ή στις γυναίκες που ψάχνουν να βρουν πρότυπα στον δρόμο τους προς την κορυφή.

Ωστόσο, αυτό που ξέρουμε όλοι είναι η πλευρά της δόξας... το πως, δηλαδή, από μία πωλήτρια στο e-bay έγινε CEO της Νasty Gal, μιας εταιρίας με ιδιαίτερα και μοντέρνα ρούχα, το πως το βιβλίο της έγινε best seller φουσκώνοντας τον λογαριασμός της (στα 180 εκατ. Δολάρια σύνολο) και το πως το νεαρό της ηλικίας της σε συνδυασμό με τις επιτυχίες της την έκαναν... ένα παγκόσμιο πρότυπο.

Η ιστορία της Σοφίας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σοφία Αμορούζο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ