Παραμένει χωρίς προπονητή η Εθνική ομάδα - Αντίστροφη μέτρηση για το Eurobasket - iefimerida.gr

Παραμένει χωρίς προπονητή η Εθνική ομάδα - Αντίστροφη μέτρηση για το Eurobasket

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν 40 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Eurobasket, η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων παραμένει ακέφαλη αφού η ομοσπονδία δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με κάποιον προπονητή.

Χωρίς ομοσπονδιακό προπονητή παραμένει η Εθνική ομάδα μπάσκετ, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για το Eurobasket, στο οποίο η Ελλάδα θα μπει με αξιώσεις στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Αυτό πάντως δείχνει να είναι το μόνο αρνητικό της υπόθεσης, το οποίο βέβαια όσο θα κυλά ο χρόνος θα γίνεται όλο και πιο σημαντικό.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως μετά από πολλά χρόνια, όλα τα μεγάλα ονόματα θα δώσουν το «παρών» στην προετοιμασία και θα τεθούν στη διάθεση του όποιου προπονητή επιλεχθεί.

Το μεγάλο αστέρι αυτής της ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο Ευρωμπάσκετ όπως λογικά και ο αδερφός του Θανάσης.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Παπαγιάννης όσο και ο Κουφός έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής όπως το ίδιο θα συμβεί και με τους Πρίντεζη, Σλούκα και Παπανικολάου, οι οποίοι είχαν απουσιάσει πέρυσι λόγω τραυματισμών. Μπουρούσης, Περπέρογλου και Παππάς αποτελούν μια ακόμη τριάδα ενώ Καλάλθης, Παπαπέτρου, Μάντζαρης και Μπόγρης βρίσκονται και αυτοί στη λίστα.

Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί προπονητής και στη συνέχεια να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ειδικά λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Μπάσκετ ευρωμπασκετ 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ