Η Μαντόνα ευχήθηκε στη Γιορτή του Πατέρα «Χρόνια Πολλά» ...στον εαυτό της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα ευχήθηκε στη Γιορτή του Πατέρα «Χρόνια Πολλά» ...στον εαυτό της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας Μαντόνα ....Και Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή του Πατέρα επίσης».

Αυτή η φράση μπορεί να φαίνεται ακατανόητη από πρώτη άποψη, αλλά εμφανίστηκε την Κυριακή στον λογαριασμό Instagram της Μαντόνα.
Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, η ποπ σταρ που δεν κάνει τίποτα σαν όλους τους άλλους ανέβασε μια φωτογραφία δική της με τα έξι της παιδιά.
Για να μπορούν να χωρέσουν όλοι στη φωτογραφία, η Μαντόνα έκανε και κολάζ. Από τη μια μια φωτογραφία από διακοπές στο σκι με τους Mercy James και David Banda, 11 ετών, υιοθετημένα στο Μαλάουι, τον Ρόκο, 16 ετών, γιός της σταρ από τον γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι και η Λούρδη, 20 ετών, κόρη της από την σχέση που είχε με τον προπονητή Κάρλος Λεόν. Και σε ένθετη φωτό, μια εικόνα από τις δίδυμες Stella και Esther, 4,5 ετών, τις οποίες πρόσφατα υιοθέτησε στο Μαλάουι.


Και η λεζάντα γράφει: «Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή του Πατέρα και σε μένα, γιατί να μη λέμε ψέματα ...Είμαι μητέρα και πατέρας. Δεν με νοιάζει τι λένε οι εφημερίδες».
Η τελευταία φράση ήταν μια απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Adam Mwale, του βιολογικού πατέρα των δύο μικρότερων δίδυμων, στην Mail on Sunday, που ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υιοθεσία των παιδιών του από την Μαντόνα. «Εγώ είμαι ο πατέρας τους και θα είμαι πάντα» είχε δηλώσει.


Η Μαντόνα πάντως ό,τι λέει το εννοεί για τα παιδιά της. Σύμφωνα με την Daily Mail, η τραγουδίστρια θα εγκαταλείψει τις ΗΠΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να εγκατασταθεί στην Πορτογαλία γιατί η ποδοσφαιρική ομάδα Μπενφίκα προσέλαβε τον υιοθετημένο γιό της David Banda.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα μητέρα Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ