Σύλληψη οπαδού της Λίβερπουλ μέσω twitter και τηλεόρασης - iefimerida.gr

Σύλληψη οπαδού της Λίβερπουλ μέσω twitter και τηλεόρασης

Σύλληψη οπαδού μέσω twitter και τηλεόρασης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 58χρονος οπαδός της Λίβερπουλ συνελήφθη από την αγγλική αστυνομία για τις ρατσιστικές χειρονομίες που έκανε στο σαββατιάτικο παιχνίδι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οπαδού των «κόκκινων» μετά από φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter και προερχόταν από πλάνα της τηλεόρασης από τις εξέδρες του «Άνφιλντ».

«Ένας 58χρονος από την Βόρεια Ουαλία συνελήφθη ως ύποπτος για ρατσιστικές χειρονομίες μετά τον αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγυήσεις. Η υπόθεση ερευνάται», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από την τιμωρία του Λουίς Σουάρες για την ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου πως δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ