Σίσσυ Χρηστίδου: Το εορταστικό post της στο Instagram για τα «εξτρίμ» γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη - iefimerida.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Το εορταστικό post της στο Instagram για τα «εξτρίμ» γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη

Instagram/SissyChristidou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα φετινά του γενέθλια, ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξε να κάνει κάτι, κυριολεκτικά, εξτρίμ. Και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μαζί του, καταγράφοντας κάθε στιγμή.

Αν παρακολουθείτε το λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου, τότε, ίσως, να είδατε τα stories της που έδειχναν εκείνη και την οικογένεια της να βρίσκονται μέσα σε ένα αεροπλανοφόρο μαζί με εκπαιδευτές και εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, ήταν εκεί γιατί ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του με ένα τελείως εναλλακτικό τρόπο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν όλη την ώρα μαζί του για συμπαράσταση, ανεβάζοντας παράλληλα stories στο Instagram. Στο τέλος της εμπειρίας, τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία την οποία ανέβασε στο λογαριασμό της για να ευχηθεί (όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο μέσω του Instagram) στον σύζυγό της.

Δες πως γιόρτασαν τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και το εορταστικό ποστ στο Instagram στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ