Λονδίνο: Ενοπλος συνελήφθη έξω από το βρετανικό Kοινοβούλιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Λονδίνο: Ενοπλος συνελήφθη έξω από το βρετανικό Kοινοβούλιο [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμα περιστατικό αναστάτωσε το Λονδίνο, όταν ένας άντρας συνελήφθη μπροστά από το βρετανικό Κοινοβούλιο.

Την ανακοίνωση της σύλληψης έκανε η βρετανική αστυνομία, τη στιγμή που χρήστες των κοινωνικών δικτύων δημοσίευαν εικόνες του περιστατικού.

Η Σκότλαντ Γιαρντ αν και αρχικά δεν συνέδεσε το περιστατικό με την τρομοκρατία, λογω των πρόσφατων επιθέσεων στη Μεγάλη Βρετανία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

«Δεδομένου του τόπου, των περιστάσεων και των πρόσφατων τραγικών γεγονότων, η αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας του Λονδίνου θα ερευνήσει αυτό το επεισόδιο», προσθέτει στην ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ.

Δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters δήλωσε ότι οι πύλες του Κοινοβουλίου είναι κλειστές και ότι αστυνομικό βαν και περιπολικό βρίσκονται επιτόπου.

Όλα ξεκίνησαν στις 11:10 ώρα Αγγλίας, όταν κάποιος φώναξε «μαχαίρι, μαχαίρι», με αποτέλεσμα να επέμβουν άμεσα οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακινητοποίησαν με teaser τον άνδρα και στη συνέχεια τον συνέλαβαν με την υποψία ότι έφερε πάνω του μαχαίρι.

Λονδίνο: Ενοπλος συνελήφθη έξω από το βρετανικό Kοινοβούλιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το περιστατικό συνέβη λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που εκτυλίχθηκε η τρομοκρατική επίθεση τον περασμένο Μάρτιο με τους 5 νεκρούς.

Φωτογραφία: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο ένοπλος κοινοβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ