Νίκος Παππάς: Η διατύπωση για το χρέος είναι απολύτως ξεκάθαρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκος Παππάς: Η διατύπωση για το χρέος είναι απολύτως ξεκάθαρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ένα καθοριστικό σημείο της χθεσινής απόφασης είναι η τελευταία παράγραφος, η οποία λέει ότι το Εurogroup με τα χρηματοδοτικά του εργαλεία θα εγγυηθεί την έξοδο της χώρας στις αγορές».

Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις αποφάσεις του Eurogroup της Πέμπτης.

«Νομίζω ότι είναι μια παράγραφος η οποία ακριβώς σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στην οποία περάσαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει: «Το πιο κρίσιμο είναι ότι έχει αντιστραφεί η οικονομική λογική του προγράμματος. Πλέον ο στόχος εξυπηρέτησης του χρέους κάμπτεται και υπόκειται στον στόχο της οικονομικής ανάπτυξης. Δεκαπέντε μέρες μετά, έχουμε ένα πάρα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που μας σερβίρανε και που ανεύθυνα η αξιωματική αντιπολίτευση μας ζητούσε να αποδεχτούμε. Πλέον έχουμε απολύτως ξεκάθαρη διατύπωση για το χρέος».

Τέλος, όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ο οποίος ανέφερε πως «να μη δίνουμε την ψευδαίσθηση στους Έλληνες πως όλα έχουν τελειώσει», ο κ. Παππάς τόνισε ότι «ο κ. Σόιμπλε μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις οι οποίες διαψεύδονται από την πραγματικότητα».


Παππας από Enikos_gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ