Εκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Εκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βεντέτα ανάμεσα σε οπαδούς παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις με τις επιθέσεις εναντίον συνδέσμων φιλάθλων να γίνονται όλο και πιο συχνές, αλλά και πιο επικίνδυνες, καθώς στην τελευταία περίπτωση βεντέτα οπαδών, έκρηξη βόμβας, θύματα, καταστροφή αυτοκινήτων, σύνδεσμος φιλάθλων, υλικές ζημιές μόνο από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα.

Χτες το βράδυ λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο κλαμπ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το dete.gr από την έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε τζαμαρίες διπλανών σπιτιών και καταστημάτων, ενώ ο θόρυβος από τον εκκωφαντικό θόρυβο σηκώθηκε όλη η γειτονιά.

Εκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα χρειάστηκε η διακομιδή μίας ηλικιωμένης στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ πολλά είναι και αυτά που έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές.

Εκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ